9/11

Au trecut fix 7 ani. Unii inca mai cred ca o mana de arabi nebuni au reusit sa deturneze 3 avioane, sa faca zob turnurile gemene si sa izbeasca unul dintre avioane in Pentagon.

Turnuri din otel, avioane de pasageri usoare din aluminiu, gaura din Pentagon de marimea unui avion de vanatoare, Irakul si Afganistanul pline de petrol si uraniu, familiile Bush si Bin Laden in foarte bune relatii, Al-Qaida sponsorizata de CIA in lupta de guerrila contra rusilor s.a.m.d… intelegeti unde bat.

O vrajeala ieftina, o dovada ca interesele economice sunt mai presus de orice… chiar si de vietile a atator mii de oameni nevinovati.

Pentru mai multe detalii intrati AICI. E mai bine documentat. O sa aflati despre un individ care a cumparat WTC-ul cu catva timp inainte de „atentat” si s-a imbogatit din asigurare. Mai mult, tot asta a cumparat la pachet si un „turnulet” (pe nume WTC7) din apropierea gemenilor, turn care a fost distrus si el in aceeasi zi, desi nu fusese lovit de niciun avion. 😐

PS: In plus, revista Saptamana Financiara de saptamana asta se da si ea „la pachet” cu o carte interesanta care se numeste: „ZERO – de ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals”… totul la 9.9 Ron, daca va intereseaza.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: