Un nou inceput

1. Cum scrie si’n titlu, se pare ca nu m-am invatat minte dupa primul esec.

Asta e deja al doilea blog pe care il incep faca un motiv anume. Daca primul a fost inspirat de controlori, asta a pornit dintr-o dorinta de a tine legatura cu tara (Romania, adica) atunci cand voi fi undeva departe :)) E un fel de preview in viitor, cand sper sa fiu intr-o tara primitoare din Europa (sau din lume, tot ce se poate) si sa imi scriu linistit impresiile despre viata de acolo.

Am mai incercat asta si anul trecut pe celalalt blog, odata cu plecarea in State, insa nu mi-a prea iesit. Asta din cauza ca n-am prea avut timp sa scriu. Inspiratie am avut destula, insa chef de scris nema. Probabil a fost un efect secundar al oboselii crunte si deshidratarii cauzate de cele 25 de ore pe care le lucram zilnic :))

2. Legat de numele blogului („Smecher de Romania”)… este „ciordit” de la campania Realitatii TV… asta ca sa nu fie dubii 😀 Mi-a placut ideea campaniei si am zis sa fac un blog cu numele asta. Din lipsa de inspiratie mai mult si pentru ca oricum aveam de gand sa-mi fac un nou blog (care eventual sa tina mai mult decat precedentul), asa ca initiativa a fost binevenita (chiar daca n-are nici o treaba cu respectiva campanie).

3. Inceputurile sunt mereu pline de entuziasm 😀 Desi blogul asta e inca in stadiul de proiect, urmand sa ma ocup de el cand o sa am cu adevarat ceva de zis/scris, faptul ca scriu din nou imi da un soi de energie 🙂

De abia astept sa plec din tara, sa incep o noua experienta, sa o iau de la zero…

Cam atat pentru al doilea post din al doilea blog.

PS: cred ca mai mult am vrut sa rezerv domeniul 😉

Reclame
    • Ioana
    • 1 octombrie 2009

    si uite-asa cezar al nostru a plecat din tara dar din nou nu scrie pe blog… ce urat! si eu am zis ca scriuu dar jur ca n-am chef sau timp de asta 😀 deci te iert, daca mai scrii un mail din cand in cand :*
    yours.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: